Tübitak ön kayıt

TÜBİTAK ön kayıt nasıl yapılır?

1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren Kuruluş bazlı ön kayıt uygulamasına geçilmiştir. Bu kapsamda; 1) 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren kuruluşlar TÜBİTAK'a kuruluş bazlı ön kayıt yaptırabilecektir. 2) Ön kayıt işlemleri PRODİS'te "Firma Ön Kayıt Sorumlusu" rolü ile "Kuruluş İşlemleri" menüsünden yapılmaktadır.

TÜBİTAK 1507 Kimler başvurabilir?

Programa kimler başvurabilir? TÜBİTAK 1507 KOBİ Ar-Ge 250 kişiden az yıllık çalışanı olan, yıllık net satış hasılatı ya da mali bilançosu 125 milyon TL'den az olan bütün işletmeler başvurabilir. Yeni kurulan ve ilk yıl hesapları henüz onaylanmamış işletmelerde sadece çalışan sayısı dikkate alınır.

TÜBİTAK Desteği Nasıl Alınır?

Destek programına proje başvuruları sadece elektronik ortamda http://eteydeb.tubitak. gov.tr adresindeki çevrimiçi (online) uygulama (Proje Değerlendirme ve İzleme Sistemi- PRODİS) üzerinden yapılabilmektedir.

TÜBİTAK 1501 Kimler başvurabilir?

2. Kimler başvurabilir? Türkiye'de yerleşik tüm sermaye şirketleri başvurabilir. Kişiler (1512 Programı hariç) ve şahıs şirketleri başvuramaz.

Ön kayıt ne demek?

Genellikle üniversitelerin asıl kayıt işlemlerinden önce, kayıt işlemlerini hızlandırmak amacı ile internet sitelerinden yaptıkları ön kayıt sistemdir. … Kayıtta gerekli olan temel kimlik bilgilerinin önceden sisteme girilerek vakit kazanılması sağlanmaktadır.

Tübitak’tan e imza nasıl alınır?

İlk önce bilimiz.tubitak.gov.tr sitesini giriş yapıldıktan sonra eimza sürecini başlata tıklanır. Oradan Mebbis üzerinden giriş yapılıp devamında gelen seçenekleri ilerleterek elektonik imza süreci tamamlatılır.

Tübitak Projelerinde kimler araştırmacı olabilir?

Türkiye'deki yüksek öğretim kurumlarında lisans ve lisansüstü (Yüksek Lisans ve Doktora) eğitimlerine devam etmekte olan "öğrenciler" veya öğrenci statüsündeki "Araştırma Görevlileri" ile doktora sonrası araştırmacılar bursiyer olarak proje ekibinde yer alabilirler.